logo

Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους


8 ιστορίες του Κάμπου και ένα παραμύθι! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Θεολόγος Ραλλίδης   
Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2009 11:12

Κάπου πάνω στον χάρτη της Ελλάδας, υπάρχει μία κουκίδα, όπως τόσες άλλες άλλωστε, που συμβολίζει την θέση ενός μικρού ορεινού χωριού της χώρας.

Το χωριό είναι χτισμένο βέβαια στην πλαγιά ενός βουνού, αλλά διαθέτει σε κοντινή απόσταση και κάποιους παραθαλάσσιους οικισμούς.

Σήμερα ανάμεσα στους κατοίκους του βασιλεύει η ομόνοια, η αγάπη και η ειρήνη. Κανένας από αυτούς δεν τρέφει αισθήματα ανταγωνισμού για τον συχωριανό του και όλοι ζουν μία ευτυχισμένη ζωή, απαλλαγμένοι από  πάθη, κακίες και μίση. Οι καταστάσεις δεν ήταν όμως πάντα έτσι σ’ αυτό τον τόπο.

Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε  κλότσο να γυρίσει, παραμύθι να αρχίσει.

Μια φορά κι ένα καιρό, οι νεαροί στην ηλικία κάτοικοι του, ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2014 08:28
Περισσότερα...
 
Ιστορίες του Κάμπου Νο5 ! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Θεολόγος Ραλλίδης   
Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2009 10:56

Ενώ τον Κάμπο τον είχαμε μάθει σαν πιτσιρίκια, να έχει δύο καφενεία στο κέντρο του, κάποια χρονική στιγμή συνέβη ένα γεγονός που άλλαξε τα πάντα.

Στο ένα καφενείο άρχισαν να γίνονται κάποια party τα οποία συντέλεσαν στην πορεία το συγκεκριμένο κατάστημα να μετατραπεί σε discotheque. Μια discotheque η οποία για την εποχή της, ήταν από τις πρώτες που έγιναν στην Λέσβο και μάλιστα πολύ καλή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρχονται στον Κάμπο μέχρι και από την πρωτεύουσα του νησιού, την Μυτιλήνη, για να διασκεδάσουν.
Περάσαμε πολλά βράδια εκεί, σε εποχές βέβαια αθώες, στις οποίες απ' ότι θυμάμαι δεν καπνίζαμε, δεν πίναμε ιδιαίτερα και γενικά φροντίζαμε να διασκεδάζουμε όσο γινόταν περισσότερο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2014 08:30
Περισσότερα...
 
Ιστορίες του Κάμπου Νο1! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Θεολόγος Ραλλίδης   
Σάββατο, 16 Μάιος 2009 10:47

Ήταν το τελευταίο βράδυ που δούλευε η disco του Πάτροκλου για αυτό το καλοκαίρι και κατά πάσα πιθανότητα 29 Αυγούστου. Όταν έκλεισε, κοντά 4 το πρωί, μια παρέα τριών ατόμων αποφάσισε να κάνει καντάδα εντός του ποταμού.

Το ρεπερτόριο δεν μπορώ να πω πως ήταν ιδιαίτερα πλούσιο, αλλά θυμάμαι ότι περιείχε λαϊκά και ελαφρολαϊκά τραγούδια.

 

Στο πρώτο σπίτι που κάναμε στάση για να ξεδιπλώσουμε τις μελωδικές μας φωνές, μας κυνήγησε ο σκύλος μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Όταν ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί συνεχίσαμε την πορεία μας ώσπου προς το τέλος του ποταμού άνοιξε ένας το παράθυρο του σπιτιού του και μας έσουρε μερικά γαλλικά. Έτσι καταλήξαμε στην παραλία του Κάμπου.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2014 08:08
Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 2 από 3

Μην ξεχάσεις ...

Ακολούθησέ μας ...

Η σελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου Θεολόγου Ραλλίδη, που τόσο πρόωρα και άδικα χάσαμε!!!
Λέσβος, ένας βράχος ριζωμένος στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Κομμάτι της καταποντισμένης Αιγηίδας, κομμένο δάκτυλο της πανάρχαιας Ανατολής. Μια πανέμορφη κρούστα, ασημοπράσινη φτιαγμένη από το πεύκο, την ελιά και την βελανιδιά, ντύνει το μεγαλύτερο μέρος από το έδαφός της. Είναι η Λέσβος των 1630 τ.χμ. και των δύο αδελφών κόλπων που καθορίζουν το μοναδικό σχήμα της σε όλο το Αιγαίο.

Antissa News
Video by Sarantis

Όμορφες Εικόνες

Antissa Village


Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: Joomla Template, php hosting. Valid XHTML and CSS.

Copyright © 2009 Kampos Antissas | Όροι χρήσης | Σχεδιασμός / Φωτογραφία Ξένια Χαντζή | Υπεύθυνος / Επεξεργασία Ιστοσελίδας Kampos Antissas